+36 (70) 329 55 46
info@muzsaszappan.hu
Kosár tartalma

Az Ön kosara üres.

Kosár

 

MÚZSA SZAPPAN MANUFAKTÚRA

 

A Múzsa natúr szappanok természetes növényi olajokkal készített egyedi kézműves termékek, melyek nem tartalmaznak semmiféle mesterséges színezőanyagot, tartósítószereket, kőolajszármazékot, parabént és SLS-t!

A szappanok receptúráját saját magam állítom össze- elsődlegesen-speciális bőrtípusokra, bőrproblémákra fókuszálva. Így a zsíros, pattanásos bőrtől kezdve az érzékeny, problémás bőrön keresztül az érett, vízhiányos bőrig található minden bőrtípusra megfelelő termék.

Szappanjaim alapját olyan kiváló növényi eredetű, élelmiszer minőségű olajak és zsírok alkotják, mint például az extra szűz olívaolaj, pálmazsír, kókuszzsír, napraforgóolaj, ricinusolaj, amit sheavajjal, kakaóvajjal és egyéb értékes olajokkal (pl. neemolaj, avokádóolaj) és az elszappanosodás során keletkező természetes glicerinnel teszek különlegesebbé.  Ezek biztosítják termékeim finom és hidratáló jellegét.

Természetes szappanjaim használat során finoman eltávolítják a bőr felső elhalt hámsejtjeit, így testünk fürdést követően szinte fellélegzik, a bennük található értékes ápoló alapanyagoktól pedig finoman üdévé és ápolttá válik.

Műhelyemben - ellenőrzött körülmények között- kis tételekben, hideg és meleg eljárással, manuálisan készítem el termékeimet. A gyártási folyamat szigorú gyártási gyakorlat a GMP Kozmetikumok helyes gyártási gyakorlata EN ISO 22716 szerint történik, ami az alapanyag beszerzéstől, a gyártásig, a minőség-ellenőrzésig szabályozza a folyamat szakszerű menetét és gyakorlatát. Termékeim rendelkeznek a gyártáshoz szükséges hatósági engedélyekkel, mikrobiológiai vizsgálatokkal, illetve az Európai Unió által nyilvántartott CPNP regisztrációs számmal. A termékek fejlesztésekor állatkísérleteket nem folytattam! 

A MÚZSA NATUR termékcsalád szappanjai egyedi, dekoratív csomagolásuk révén ajándéknak is kitűnő választás, amivel bármikor meglephetik szeretteiket. 

Elsődleges célom – a minőség és természetesség megóvása mellett- a folyamatos termékfejlesztés, az egyre szélesedő termékskála kialakítása, hogy ezáltal minden potenciális vásárló megtalálja nálam a bőrtípusának megfelelő, illetve személyiségéhez és igényeihez legjobban illő natúr kozmetikumot. 

Felemelő érzéssel tölt el, hogy nap, mint nap olyan tevékenységet végezhetek, amiben szívem-lelkem benne van és termékeimmel én is hozzájárulhatok - a mindenki számára legfontosabb – egészség megőrzéshez.