+36 (70) 329 55 46
info@muzsaszappan.hu
Kosár tartalma

Az Ön kosara üres.

Kosár

 

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

 

Személyes átvétel:

A  webshopban megrendelt termékeket személyesen átveheted a telephelyünkön H-P 9.00-17.00 óra nyitvatartási időben.

Ebben az esetben nincs szállítási költség! 

A telephelyen csak készpénzes fizetésre van lehetőség. Ezen kívül -előre egyeztetett helyen és időpontban- Nyíregyházán is biztosítunk személyes átvételre lehetőséget.

 

Házhoz szállítás:

Termékeinket házhoz szállítással is megrendelheted, amelyet az MPL csomagküldő szolgáltatásán keresztül juttatunk el részedre.

A termékek kézbesítése a megadott címre a megrendeléstől,- illetve előre utalás esetén a számla ellenértékének bankszámlánkra történő beérkezésétől- számítva 1-2 munkanapon belül történik. A kézbesítés munkanapokon 8.00 – 17.00 óra között történik, ennek megfelelően kérlek a rendeléskor a cím és telefonszám megadásánál erre figyelj!

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni részedre. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, az általad rendeléskor megadott telefonszámon egyeztet a második kézbesítési kísérlet idejéről. Amennyiben ez is sikertelen, értesítés kapsz tőlük, hogy a csomagod melyik postán, meddig veheted át.

 

Kézbesítés Postán maradóként vagy MOL PostaPontra:

amennyiben a fenti átadó-átvevő helyek valamelyikére kéred a rendelt termékeket a mobiltelefonodra vagy e-mail címedre az MPL értesítést küld a csomagod hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről.

 

Kézbesítés csomagautomatára:

amennyiben csomagautomatára kéred a rendelt termékeket a mobiltelefonodra, vagy e-mail címedre az MPL üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő két munkanap. A csomag az üzenetben kapott azonosító és telefonszám megadásával vehető ki az automatából. Amennyiben a rendelt termékeket az átvétel időpontjában szeretnéd kifizetni, az automatánál bankkártyával rendezni kell az árufizetés összegét. A küldemény rekesze az árufizetés után nyílik.

A postapontok, csomagautomaták országos listájáról az alábbi linken tájékozódhatsz:  www.postapont.hu

 

Fizetési mód:

1. Előre utalással:

előreutalásos vásárlás esetében a megrendelt terméket azután postázzuk, miután a megrendelés összege beérkezett az UniCredit Banknál vezetett 10918001-00000069-66410004 számú bankszámlánkra.

​2. Utánvéttel:

utánvétes vásárlás esetében a rendelés végösszegét az utánvét összegével együtt kell kifizetni készpénzben a csomag kézbesítőjének.

 

Szállítási díjak: 1400 Ft/ csomag

 

  6500 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes!

 

A termékek ára 0%-os Általános Forgalmi Adót tartalmaz, tekintettel arra, hogy a vállalkozás alanyi ÁFA mentes.