+36 (70) 329 55 46
info@muzsaszappan.hu
Kosár tartalma

Az Ön kosara üres.

Kosár

 

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

 

Személyes átvétel:

A  webshopban megrendelt termékeket személyesen átveheted a telephelyünkön H-P 9.00-17.00 óra nyitvatartási időben.

Ebben az esetben nincs szállítási költség! 

A telephelyen csak készpénzes fizetésre van lehetőség. Ezen kívül -előre egyeztetett helyen és időpontban- Nyíregyházán is biztosítunk személyes átvételre lehetőséget.

 

Házhoz szállítás:

Termékeinket házhoz szállítással is megrendelheted, amelyet a GLS csomagküldő szolgáltatásán keresztül juttatunk el részedre.

A termékek kézbesítése a megadott címre a megrendeléstől,- illetve előre utalás esetén a számla ellenértékének bankszámlánkra történő beérkezésétől- számítva 1-4 munkanapon belül történik. A kézbesítés munkanapokon 8.00 – 17.00 óra között történik, ennek megfelelően kérlek a rendeléskor a lakcím, email-cím és telefonszám megadásánál erre figyelj!

A GLS a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni részedre. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, az általad rendeléskor megadott telefonszámon egyeztet a második kézbesítési kísérlet idejéről. Amennyiben ez is sikertelen, értesítés kapsz tőlük, hogy a csomagod melyik postán, meddig veheted át.

 

Fizetési mód:

1. Előre utalással:

előreutalásos vásárlás esetében: miután a megrendelés összege beérkezett az UniCredit Banknál vezetett 10918001-00000069-66410004 számú bankszámlánkra a megrendelt terméket átadjuk a  GLS futárszolgálatnak.

​2. Utánvéttel:

utánvétes vásárlás esetében a rendelés végösszegét az utánvét összegével együtt kell kifizetni készpénzben a csomag kézbesítőjének.

 

Szállítási díjak: 1400 Ft/ csomag

 

  6500 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes!

 

A termékek ára 0%-os Általános Forgalmi Adót tartalmaz, tekintettel arra, hogy a vállalkozás alanyi ÁFA mentes.