+36 (70) 329 55 46
info@muzsaszappan.hu
Kosár tartalma

Az Ön kosara üres.

Kosár

Shea vaj natúr, finomítatlan, ECOCERT

1.390Ft 1.590Ft
Kiszerelés:
100 gramm

Shea vaj natúr, finomítatlan, Crude - ECOCERT

INCI: Butyrospermum Parkii

 

A shea vaj a bőrt puhává teszi, a ráncokat lágyítja. Csökkenti a bőrirritáció, a pattanások, a pikkelysömör, az ekcéma tüneteit. Gyorsítja a  hegesedést.   Ápolja, táplálja, puhává teszi, regenerálja a bőrt, helyreállítja rugalmasságát.  Használatával megelőzhetőek a terhességi csíkok. Hidratáló, gyulladáscsökkentő, öregedéslassító, nyugtató,elősegíti a kiredezett bőr gyógyulását . Krémek és szappanok természetes alapanyaga.

 

A shea vaj a Közép-Afrikában élő karité fa terméséből készül.  Előállítása során a shea vajat sajtolással nyerik a shea fa diójából.

Megjelenését tekintve a  shea vaj szürkés-zöldes, sárgás-fehér színű, jellegzetes illatú, szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotú, zsírszerű nagytisztaságú kozmetikai alapanyag.

Krémekben nagyszerű kiegészítő hatóanyag, mivel a shea vaj természetes E vitaminban és bétakarotinban gazdag. Tartalmaz triterpént (75-80 %), allantoint (10 %), telített zsírsavat (51,5 %), egyszeresen telítetlen zsírsavat (42,7 %), többszörösen telítetlen zsírsavat (5,8 %).

 

Felhasználása során a shea vaj kiemelt alkalmazási területe a bőrápolás, az egész testen naponta többször alkalmazható, de latexre érzékeny egyéneknél bőrpróba javasolt. Gyógynövényes krémek értékes összetevője, sőt kiválóan használható babamasszázs krémekhez is.

 

Tárolása száraz, hűvös helyen, max 20 C fokon !

   

Hozzászólások

nincsenek hozzászólások

A hozzászólások, az adminisztrátorok jóváhagyása után, jelennek meg az oldalon!
hozzászólok